Tonino Boldea: Lactatele noastre ajung şi în ţările arabe

Administratorul companiei Five Continents Group a afirmat că mare parte dintre lactatele care sunt produse în fabrica de la Răchiţi ajung şi pe masa arabilor, cu precădere în sezonul cald când preţurile sunt mai ridicate faţă de cel de iarnă.

Tonino Boldea a afirmat că pe linia exporturilor brânzeturile produse de compania pe care o deţine sunt deocamdată direcţionate spre ţările arabe nu însă şi pentru cele comunitare, motivul fiind că deocamdată fabrica din Răchiţi nu are capacitatea de a produce în funcţie de cererea care ar fi pentru ţările din Europa neavând materie primă suficientă.„Discutăm de export în afara comunităţii europene că dacă discutăm de ţările europene, sunt schimburi intracomunitare care nu au legătură cu exportul. Da, exportăm în ţările arabe, avem un partener şi un asociat arab care face export pentru că fratele lui este cel mai mare importator de brânzeturi din Liban, în momentul de faţă, preţul este un pic căzut şi am renunţat numai pe timp de vară”, a declarat Tonino Boldeacare a mai subliniat că, finele anului viitor va aduce cel mai probabil o nouă gamă de produse care urmează a fi lansate pe piaţa românească şi nu numai. „Spre finele anului 2012, cred că ne vom lansa şi pe altfel de sortimente, tot în cutii de carton, alte produse,, eventual iaurturi cu fructe, dar ce lucrăm noi nu discutăm din cauza concurenţei dar garantăm că tot ce este pe piaţă momentan sunt doar produse naturale”, a mai spusTonino Boldea.

La nivel naţional, Five Continents Group acoperă deja 80% din magazinele din toată ţara, alături de ceilalţi producători de profil. „Avem distribuţie naţională pe toată gama de brânzeturi şi distribuţie zonală pe cinci judeţe din Moldova, practic în toată România se găsesc produsele noastre iar 600 de magazine în cele cinci judeţe unde suntem prezenţi sunt frecventate de noi de două ori pe săptămână cel puţin”, a afirmat şi Dorica Hrab, director general fabrica Răchiţi.(G.E.)

 

www.botosaneanul.ro

2 răspunsuri la Tonino Boldea: Lactatele noastre ajung şi în ţările arabe

  • Cu respect si consideratie, pentru tot ce ati reusit pana in acest moment. Este un impuls moral, o satisfactie enorma sa vezi ca o firma din meleagurile natale, este capabila sa ajunga in acest punct, la nivel de prezenta si recunoastere interna si internationala.
    Va felicit si doresc ca in viitor sa mai aflam vesti bune despre dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = patruzeci cinci