Cascavalul Rachiti este un produs specific fabricii noastre, unic prin gust, savoare si calitate. Cascavalul este fabricat dupa metoda tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri. Caşcavalul de vaca este atestat ca produs tradiţional, caşcavalul fiind unul dintre cele mai vechi sortimente de brânză fabricate în Romania. Este un aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului de proteine, lipide, vitamine şi săruri minerale.

Greutate: 300g, 500g, 

Valoare energetica: 1377 Kj 

Valoare energetica: 329 Kcal 

Grasime: 22 g 

Proteine: 18 g Glucide: 13 g

 GR/SU: min 40% Sare: 2% 

Contine: Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag 

Valabilitate: 12 luni la 2-8 grade Celsius

Cascaval Rachiti 300 g


Cascaval Rachiti 600g