Cascavalul Ialomita este un produs fabricat dupa o reteta si metoda traditionala , produs in cele mai conforme conditii cu legile UE. Caşcavalul de vaca este atestat ca produs tradiţional, caşcavalul fiind unul dintre cele mai vechi sortimente de brânză fabricate în Romania. Este un aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului de proteine, lipide, vitamine şi săruri minerale. Cascavalul este fabricat dupa metoda tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri.

Greutate: 400g, 500g,1.8kg

Valoare energetica: 1377 Kj 

Valoare energetica: 329 Kcal 

Grasime: 22 g 

Proteine: 18 g Glucide: 13 g

 GR/SU: min 40% Sare: 2% 

Contine: Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag 

Valabilitate: 12 luni la 2-8 grade Celsius

Cascaval Ialomita 400g


Cascaval Ialomita 500g


Cascaval Ialomita 1,8Kg