Dupa o reteta nascuta pe maluri dobrogene, Cascavalul Dobrogea propune un gust deosebit pentru alimentul tau preferat. Caşcavalul din lapte de oaie este o brânză cu pastă opărită obţinută din lapte de oaie pasteurizat. Pasta brânzei este omogenă, puţin elastică, de culoare alb-gălbui, la rupere desfăcându-se în fâşii. Este un aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului în proteine, lipide, vitamine şi săruri minerale. Produsul are un raport optim de calciu – fosfor, motiv pentru care joacă un rol pozitiv în dietă. Se poate consuma atat ca aperitiv, cat şi ca desert, in asociere cu fructe sau vin roşu. Gustul si mirosul sunt plăcute, predominând caracteristicile senzoriale ale laptelui de oaie.


Greutate: 400gr, gramaj variabil.

Valoare energetica: 1377 Kj 

Valoare energetica: 329 Kcal 

Grasime: 22 g 

Proteine: 18 g Glucide: 13 g

 GR/SU: min 40% Sare: 2% 

Contine: Lapte de oaie pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag 

Valabilitate: 12 luni la 2-8 grade Celsius