Cascavalul Rucar are „in spate” o reţetă românească care a fost standardizată în România în perioada anilor 1960. Caşcavalul de vaca este atestat ca produs tradiţional, caşcavalul fiind unul dintre cele mai vechi sortimente de brânză fabricate în Romania. Este un aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului de proteine, lipide, vitamine şi săruri minerale. Cascavalul este fabricat dupa metoda tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri.
Greutate:400g, 500g, 900g, 1.8Kg.
Forma: patrat,calup
Valoare energetica: 1377 Kj
Valoare energetica: 329 Kcal
Grasime: 22 g
Proteine: 18 g Glucide: 13 g
GR/SU: min 40% Sare: 2%
Contine: Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag
Valabilitate: 12 luni la 2-8 grade Celsius
Cascaval Rucar 400g
Cascaval Rucar 500g
Cascaval Rucar 1.8Kg
Cascaval Rucar 900g