Cascavalul Dalia are conţinutul de minerale şi proteine provenite natural din lapte şi respectă reţetele tradiţionale specifice zonei de Nord-Est.
Caşcavalul de vaca este atestat ca produs tradiţional, caşcavalul fiind unul dintre cele mai vechi sortimente de brânză fabricate în Romania. Este un aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului de proteine, lipide, vitamine şi săruri minerale.Cascavalul este fabricat dupa metoda tradiţională, din lapte provenind de la animale hrănite tradiţional. Condiţiile de maturare (temperatură, umiditate) precum şi durata acestui proces, imprimă produsului proprietăţi senzoriale deosebite fiind ideal pentru sandwich-uri sau platouri.

Greutate: 250g, 300g, 400g, 900g, 1,8Kg

Valoare energetica: 1377 Kj 

Valoare energetica: 329 Kcal 

Grasime: 22 g 

Proteine: 18 g Glucide: 13 g

 GR/SU: min 40% Sare: 2% 

Contine: Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag 

Valabilitate: 12 luni la 2-8 grade Celsius

Cascaval Dalia 1.8Kg


Cascaval Dalia 250g


Cascaval Dalia 300g


                           Cascaval Dalia  400g  


     Cascaval Dalia 900g