Lapte batut

  Produs natural 100%, fără conservanţi sau stabilizatori, preparat din lapte proaspăt, omogenizat şi pasteurizat. Acesta păstrează valorile nutritive ale laptelui într-o formă uşor de asimilat, fiind recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză, care nu pot consuma lapte. Laptele bătut este un sortiment de lapte fermentat obţinut prin fermentarea laptelui cu ajutorul unor culturi lactice selecţionate, asemănătoare celor utilizate pentru fermentarea smântânii. Aciditatea produsului este moderată, fapt pentru care se recomanda si persoanelor cu probleme digestive.




Greutate: 330 g,  900 g

Ambalare:punga, pet

Valoare energetica: 197 Kj 

Valoare energetica:47 Kcal 

Grasime: 2 % Proteine: 3.2g Glucide: 4.1 g Calciu:125g ,15.6% din DZR

Contine: Lapte de vaca pasteurizat omogenizat la temperatura inalta, proteine din lapte, culturi lactice selectionate

Valabilitate: 21 zile la 2-6 grade Celsius

Lapte batut pet 330 g – 2%gr


Lapte batut pet 500 g – 2%gr


Lapte batut pet 900 g – 2%gr



Lapte batut punga 1Kg – 2%gr