Telemeaua din lapte pasteurizat de vacă este o brânză maturată în saramura aliment cu mare valoare nutriţională şi biologică datorită conţinutului în proteine, lipide şi vitamine, gustul este plăcut, sărat, usor acrisor. Procedeul tehnologic este tradiţional,conferind produsului insusiri senzoriale deosebite. Se recomandă ca aperitiv, asociat cu legume,bauturi tari sau vin. Poate fi servita şi in preparate culinare diferite precum şi in paste făinoase. Branza se matureaza si se pastreaza in saramura, numai la livrare se ambaleaza in punga prin vacuumare si termosudare. Este atestata ca produs traditional, fiind probabil cel mai apreciat sortiment de branza din Romania
Masa: 200,400gr,vrac 10kg
Valoare energetica: 1377 Kj
Valoare energetica: 329 Kcal
Grasime: 22 g
Proteine: 18 g Glucide: 13 g
GR/SU: min 40% Sare: 2%
Contine: Lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, sare, cheag
Valabilitate: 90 zile la 2-8 grade Celsius
Telemea de vaca 200g
Telemea de vaca 400g